Traficul rutier pe Valea Oltului a fost redeschis pe ambele sensuri de mers în zona Câineni. Se circulă cu restricţie de viteză

Data actualizării: Data publicării:
mal de pamant pe valea oltului
Traficul rutier pe Valea Oltului a fost redeschis pe ambele sensuri de mers în zona Câineni. Se circulă cu restricţie de viteză.

Traficul rutier pe DN 7 - Valea Oltului a fost redeschis pe ambele sensuri de circulaţie în zona localităţii Câineni, unde în urmă cu două zile au avut loc căderi de pietre de pe versanţi, au anunţat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Loredana Sandu, a precizat că zona este semnalizată corespunzător, iar pentru siguranţa rutieră aceasta va rămâne sub monitorizarea echipajelor Serviciului Rutier şi a lucrătorilor Secţiei de Drumuri Naţionale Vâlcea, care vor interveni dacă va fi cazul.

Totodată, în zona afectată se circulă cu restricţie de viteză, potrivit Agerpres.

Circulaţia rutieră pe DN 7 a fost închisă marţi seara, între kilometrii 228+900 m şi 228+800 m, pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea, după ce, din cauza ploilor, în zonă s-a produs o alunecare de teren, iar de pe versanţi au început să cadă pietre. Două maşini au fost avariate în urma acestor căderi de pietre, însă nu au fost victime.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri