Vedeta CNN, Chris Cuomo, bolnav de coronavirus: Am avut halucinații, l-am văzut pe tata (decedat în 2015) pe marginea patului

Data publicării:
chris cuomo
captură Twitter/Chris Cuomo

Vedeta CNN, Chris Cuomo, fratele guvernatorului din New York, Andrew Cuomo, a povestit, joi, în emisiunea sa, coșmarul prin care trece din cauza infectării cu noul coronavirus. Simptomele coronavirusului sunt extrem de puternice, spune Chris Cuomo, chiar și pentru cei sănătoși și tineri. Cuomo spune că a avut febră continuu timp de 12 zile, că a slăbit 6 kilograme și că suferința este „foarte mare”. El a avut dureri foarte mari și halucinații și povestește că l-a văzut pe tatăl său, decedat. 

Cuomo se află în izolare, la subsolul casei sale, pentru a evita contactul cu soția și copiii. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Suferința este foarte mare atunci când ai coronavirus și ești acasă, fără asistență medicală. Dacă nu ești ridicol de norocos din punct de vedere statistic. Nu pot să vă spun câte povești am auzit de oameni care au avut febră mare timp de 8 sau 9 sau 12 zile. Nu e vorba de viață sau de moarte, nu mă refer la asta, nu vreau să îi sperii pe oameni. Încerc să fac opusul. Am slăbit aproximativ 6 kilograme în trei zile. Eu sunt destul de corpolent, când a început totul aveam în jur de 104 kilograme. Soția mea m-a hrănit foarte bine, deci nu e ca și când nutriția mea nu era corectă sau era deficitară. Mănânci și bei constant dar, pur și simplu, transpiri toți nutrienții din cauza bolii. Ideea că este o boală ușoară și că poți să stai fără grijă și să nu-ți pese este foarte greșită, mai ales pentru cei mai tineri. Asta știu acum, cu siguranță”, a spus Chris Cuomo la CNN.

„Ce se întâmplă noaptea, începi să ai dureri de față, dureri de cap, transpirații puternice, vezi încețoșat cu ochiul stâng din cauza presiunii. Am avut insomnie din cauza febrei, iar atunci când adormeam aveam experiențe fantasmagorice care nu seamănă sub nicio formă cu visele, ci cu halucinațiile. L-am văzut, literalmente, pe tatăl meu (n.red – guvernatorul Mario Cuomo, decedat în 2015) stând pe marginea patului. Totul din cauza febrei, corpul tău o ia razna, pur și simplu. Să spui că totul e în regulă dacă iei virusul și să fii nonșalant în legătură cu asta e o mare greșeală. Vei trece prin momente greu de descris”, a completat Cuomo.

Simptomele de coronavirus s-au agravat marți, a spus vedeta CNN, când a avut halucinații cu tatăl său, care a murit în 2015. 

„Tata vorbea cu mine. Vedeam oameni de la colegiu, oameni pe care nu i-am văzut de mult. A fost groaznic ce am trăit azi noapte și s-ar putea să se repete la noapte”, a spus el. 

Febra a fost atât de mare încât i-a fisurat chiar și un dinte. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri