VIDEO. Doi polițiști, luați la rost în București după ce au parcat neregulamentar. Reacția Poliției

Data actualizării: Data publicării:
politisti-bucuresti-parcare-neregulamentara

Un bărbat din București a publicat, marți, imagini pe pagina de Facebook în care apar doi bărbați îmbrăcați în haine de polițiști ce parchează mașina neregulamentar, în zona Bulevardului Decebal, merg către o casă de schimb valutar, dar când sunt luați la rost se răzgândesc și pleacă.

Actualizare 15:35. Reacția Poliției la imaginile cu cei doi polițiști:

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul virtual, vă aducem la cunoștință că la nivelul Poliției Capitalei au fost dispuse verificări cu privire la conduita polițiștilor. Aceștia sunt în perioada de tutelă și se aflau într-o invoire pentru rezolvarea unor probleme personale”.


Imaginile au fost surprinse de Alexandru C., care le spune polițiștilor că au lăsat mașina pe avarii pe o trecere de pietoni. Mașina nu este însă una de poliție, ci un autoturism Audi înmatriculat în Maramureș.

Aceștia nu răspund și își continuă drumul până la o casă de schimb valutar, însă nu mai intră și se întorc la mașină.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul îi întreabă din nou dacă au o urgență, iar aceștia îl ignoră. De remarcat însă că niciunul dintre cei doi nu are tresele de polițist.

Mai mult, după ce se urcă în mașină, cei doi sunt aproape de provocarea unui accident rutier, strecurându-se în fața unui alt autoturism.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri