Video VIRAL. Dans și mesaje de încurajare din partea cadrelor medicale de la spitalul Victor Babeș din Capitală pentru eroii din linia întâi

Data publicării:
medici victor babaes, bucuresti
Foto: captură video / Facebook

Cadrele medicale de la secţia Pneumologie 1 de la Spitalul “Victor Babeş” din Bucureşti au făcut un clip prin care le-au mulţumit celor care îi tratează pe bolnavii infectaţi cu COVID-19. O asistentă a dansat pe melodia “Voi rezista” şi a trecut pe lângă colegele ei, care aveau pregătite mai multe mesaje de încurajare.

Alături de numele medicilor şi asistentelor din prima linie, cadrele medicale au scris “Bravo vouă, eroilor” sau “Împreună vom trece şi peste asta”. Mesajul video a fost distribuit de peste 12.000 de oameni în primele 12 ore.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Doi medici primari, trei medici rezidenţi şi 20 de asistente şi infirmiere de la Spitalul “Victor Babeş” din Bucureşti au luat noul coronavirus, scrie Mediafax. Au fost testate 200 de cadre medicale din acest spital.

Editor: I I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri