O tânără a devenit virală pe TikTok după ce a spus că s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg. Apoi a revenit cu „adevărata poveste”

Data publicării:
tiktok
O tânără a devenit virală pe TikTok după ce a spus că s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg. Sursa: captură video

O femeie a devenit virală pe TikTok după ce a spus că s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg. Apoi a reușit să-și deruteze și mai mult fanii spunând că soțul ei este, de fapt, cel mai bun prieten al fratelui ei, relatează Business Insider.

Pe 28 februarie, o utilizatoare de TikTok, @Christywho_, a distribuit un clip pe care scria: „Căsătoria cu tatăl meu vitreg a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o”.

Clipul, care a fost vizionat de peste 22,3 milioane de ori, arată un bărbat și o femeie care se îmbrățișează și se sărută. Pe fundal sunt două femei care fac fotografii cuplului în fața unui aranjament floral, în timp ce un bărbat în costum zâmbește și aplaudă.

Clipul a primit peste 124.000 de comentarii, dintre care multe arată șoc și confuzie.

„Mi-a picat fața”, a scris un utuluzator într-un comentariu apreciat de 62.300 de ori.

Alții au cerut mai multe detalii și clarificări cu privire la eveniment. „Sunt singurul care se întreabă cum se simte mama ta?” a întrebat un utilizator într-un comentariu care a fost apreciat de peste 3.000 de ori.

„Există 7 miliarde de oameni în lume. De ce?” a întrebat altul, primind peste 9.000 de aprecieri.

Pe 2 martie, femeia a distribuit pe TikTok un nou clip, care a făcut 391.000 de vizualizări, scriind că vrea „să clarifice unele lucruri”. A spus că nu a fost sedusă, că nu a fost crescută de tatăl ei vitreg, că nu era minoră când l-a cunoscut și că încă vorbește cu mama ei.

A doua zi, însă, tânăra a distribuit un clip care începea cu textul „Cum a decurs povestea adevărată” scris mare pe ecran.

În înregistrarea de un minut, care a făcut peste 217.000 de vizualizări, femeia a spus că fratele ei a murit într-un accident de motocicletă și că a devenit apropiată de cel mai bun prieten al acestuia, devenind în cele din urmă un cuplu și având copii.

Tânăra a adăugat din nou scena virală a cuplului îmbrățișat, dar cu un nou text: „Ne-am căsătorit în Vegas ca să putem avea o nuntă mai târziu. Nu e la fel de interesant ca cealaltă poveste, dar acum puteți să-mi lăsați copiii și fratele în pace.”

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri