Cazul bizar al bărbatului care a lins 3 ore soneria de la intrarea unei case. Poliția din California îl caută

Data publicării:
barbat

Un caz bizar a pus pe jar poliția din California. Ofițerii încearcă să-i dea de urmă unui bărbat care a petrecut trei ore lingând soneria de la intrarea într-o casă, în timp ce proprietarii dormeau, scrie Sky News.

Roberto Daniel Arroyo, în vârstă de 33 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere ale casei din Salinas, California, sâmbătă noaptea. Timp de trei ore, bărbatul a lins soneria de la intrare, apoi a urinat în curtea casei și a fugit.

Proprietarii casei se aflau înăuntru, dormind, așa că nu au auzit nimic suspect. Camera de supraveghere fusese instalata cu doar o lună în urmă, iar proprietarii au primit o alertă în noaptea respectivă, declanșată de detectorul de mișcare. Când s-au uitat pe imagini, oamenii au văzut gestul bizar al lui Arroyo și au alertat poliția.

„Credeam că le-am văzut pe toate până acum, dar asta depășește orice imaginație. Poți să răzi, până la urmă, pentru că nu a făcut nimic”, a spus un vecin.

Polițiștii au pornit însă pe urmele bărbatului, care riscă acum să fie pus sub acuzare pentru furt și pentru că a dat târcoale locuinței.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri