Crimă oribilă în lumea pokerului. „Susie Q”, o jucătoare profesionistă, a fost găsită carbonizată într-un parc

Data publicării:
jucatoare de poker susie q
Susie Q Zhao Foto: PokerNews

Trupul carbonizat al unei jucătoare profesioniste de poker, Susie Zhao, cunoscută sub numele de „Susie Q”, a fost găsit într-un parc din Michigan, SUA, la 13 iulie, dar  tânăra era într-o stare atât de degradată, încât abia a putut fi identificată ulterior cu ajutorul amprentelor și a unui tatuaj, relatează insider.com.

Poliția consideră că este vorba despre un asasinat și nu exclude posibilitatea să aibă legătură cu cariera victimei de jucătoare de poker.  Potrivit unui post TV local, și FBI-ul s-a implicat în investigarea acestui omor.

Ca jucătoare profesionistă de poker, Susie câștigase 224.671 de dolari. Cea mai mare sumă câștigată de ea la o singură competiție a fost de 73.805 dolari, în 2012, la Las Vegas.

„Susie Q” avea 33 de ani și ultima dată a fost văzută de mama ei la 12 iulie, cu o zi înainte de a-i fi descoperit cadavrul. Poliția crede că a fost omorâtă cândva în cursul acelei nopți. 

Rezultatele necropsiei, precum și ale probelor toxicologice încă nu sunt gata.

Potrivit site-ului casino.org, Susie s-a născut la Beijing, dar a copilărit în orașul Waterford Township. De o lună, se mutase înpoi aici, după ce locuise timp de 10 ani la Los Angeles. Venise acasă ca să facă față unor „provocări în viața personală”, după cum spun prietenii ei. Aceștia îi evocă firea calmă și spiritul liber. Făcuse o facultate de psihologie și intrase de 10 ani în lumea jucătorilor profesioniști de poker. 

Editare web: Luana Păvălucă

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri