Dragnea spune că are partidul în suflet

Data actualizării: Data publicării:
dragnea alexandra 180310_PSD_CONGRES_FINAL_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Jurnaliștii nu au scăpat din vedere sâmbătă că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit la Congresul extraordinar al PSD însoțit de iubita sa și l-au întrebat pe liderul social-democrat dacă vrea să facă un anunţ legat de acest fapt. 

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

GALERIE FOTO©INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA (clic pe prima imagine pentru a le vedea pe toate celelalte)

„Astăzi nu. La Congres? Am partidul în suflet”, a răspuns Liviu Dragnea.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă, stând în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, scrie News.ro.

Potrivit Ziare.com, Irina Alexandra Tănase este cu 30 de ani mai tânără decât Liviu Dragnea. Nu sunt publice foarte multe informații despre ea și nu mai are active conturile de socializare.

Jurnaliștii de la Rise Project scriau în vara lui 2017 despre Tănase că este secretara lui Dragnea și că liderul PSD a dus-o de mai multe ori în Brazilia, la Fortaleza. Prima oară a ajuns acolo când avea 21 de ani, abia devenise de două luni secretara sa și a fost însoțită de fostul coleg din facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghiaș.

Înainte de a fi secretara lui Dragnea, Irina Alexandra Tănase a lucrat din 2012 până în 2013 la firma Asesoft Internațional SA, companie controlată de fugarul Sebastian Ghiță, pe atunci parlamentar PSD, scrie Ziare.com.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri