Scandalul chelneriței angajate la Apele Române. Petru Avram, cel care se autointitula „animal politic”, a demisionat

Data publicării:
petru avram
Petru Avram a demisionat de la conducerea Apelor Române Prut-Bârlad, după ce a fost pus sub urmărire de DNA în scandalul chelneriței ajunse inginer Foto: captură YouTube Recorder.ro

Petru Avram a renunțat la șefia  Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad, la două zile după ce DNA l-a pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu. Demisia intervine în urma scandalului legat de chelnerița care a ajuns inginer la Apele Române. 

Petru Avram, cel care, potrivit unei înregistrări, le spunea subordonaților că este un animal politic și că va ajunge cel puțin ministru, și-a înaintat miercuri demisia. Un apropiat al fostului ministru al mediului, Costel Alexe - și el urmărit penal, Petru Avram este acuzat că alături de alte trei persoane, a pus la cale o schemă prin care o tânără fără pregătire în domeniu a fost angajată ca inginer la Apele Române la departamentul care se ocupă de apărarea împotriva inundațiilor. Totul a fost posibil, spun procurorii, după ce tânăra a fost angajată mai întâi, timp de șase zile, la o primărie din Suceava și apoi detașată la Apele Române.

Tânăra care a ajuns peste noapte în acest post este și ea cercetată acum pentru complicitate la abuz în serviciu

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri