VIDEO. Călători captivi în noile autobuze ale STB

Data actualizării: Data publicării:
usi blocate

Mai mulți călători de pe linia 137 au rămas marți, la orele prânzului, în vecinătatea Academiei Militare, blocați într-unul dintre noile autobuze Otokar ale STB, neputând să deschidă ușile.

Foto: Momentul de luni, când un autobuz Otokar a blocat pasajul spre Carrefour

Momentul penibil a fost filmat de un călător care a postat înregistrarea pe un site de socializare. Filmarea este disponibilă aici. Potrivit călătorului, blocarea ușilor a avut loc după ce motorul autobuzului s-a oprit accidental. „După 3-4 minute de încercări repornește, dar frânele rămân blocate încă vreo 2 minute. Totul revine la normal dar nu pentru mult timp. În zona Răzoare - Cotroceni, își dă obștescul sfârșit, fără motor, fără curent, fără presiune hidraulică, fără sistemul de deschidere de urgență a ușilor!”, spune persoana care a filmat momentul și care a postat înregistrarea.

Filmările arată cum unii călători din autobuz apelează la ajutorul altora, aflați în afară. pentru a reuși să deschidă împreună ușile.

Autobuzele turceşti achiziţionate de Primăria Capitalei au dat rateuri repetate de la intatrea lor in cirsulație în decembrie anul trecut. Un vehicul marca Otokar, care circula pe linia 137, s-a defectat la jumătatea acestei luni şi nu a mai putut pleca în cursă.

Luni un telespectator a trimis Digi24.ro fotografii cu un alt autobuz Otokar rămas blocat în pasajul de intrare la Carrefour Militari. Pentru a preîntâmpina accidentele poliția rutieră a amplasat în spatele autobuzulului un echipaj cu girofarurile mașinii în funcțiune.

Un autobuz Otokar s-a defectat vineri pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. Autobuzul s-a stricat în mijlocul străzii și, potrivit imaginilor, a blocat o bandă de mers. Un alt autobuz Otokar a fost inundat recent cu apă clocotită de la instalația de încălzire.

Unul dintre autobuzele noi s-a stricat chiar în prima zi pe traseu, pe 1 decembrie. Ușa de la cabina șoferului a rămas blocată. De asemenea, sindicaliștii din Societatea de Transport București spun că noile autobuze au mai multe probleme tehnice. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri