Ministru: 100 de euro la noi valorează cât 200 de euro în Marea Britanie

Data actualizării: Data publicării:
Ilan Laufer
FOTO: Facebook / Ilan Laufer

Valoarea banilor în România este mult mai mare decât afară, iar 100 de euro valorează cât 200 euro în Marea Britanie și cât 150 euro în Germania, spune Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Ilan Laufer
FOTO: Facebook / Ilan Laufer

"Este important să promovați conceptul "value for money". Foarte mulți oameni care vizitează țara noastră sunt surprinși de serviciile și de calitatea serviciilor pe care le pot găsi în România și prețul foarte redus pentru acestea. Discutăm de la restaurante, la alt tip de servicii, cumpărături și așa mai departe. Este un lucru crucial câteodată, când, o companie multinațională decide să vină într-o anumită zonă, pentru că există mulți expați. Și ei își doresc un standard de viață cât se poate de bun", le-a spus Laufer, diplomaților și oamenilor de afaceri prezenți, informează Agerpres.

El a precizat că valoarea banilor în România este mult mai mare. "Vă dau un exemplu: 100 de euro în România valorează cât 200 de euro în marea Britanie și cât 150 euro în Germania. Valoarea banilor în România este mult mai mare. Lucrul acesta este un element serios pe care trebuie să-l vindeți mai departe", a mai arătat ministrul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri