Sari la conținut
News Alert

Fost director, interzis în CNADNR după ce a vorbit public despre neregulile din companie

Fostul director din Compania de Drumuri este suspendat din funcţie şi cercetat disciplinar. S-a întâmplat imediat după ce a vorbit despre reţeaua corupţiei din instituţie. Acum, Alin Goga nu mai are voie nici să intre în sediul CNADNR.

Am vrut să mă prezint la CNADNR să mă duc până la comisia de disciplină să văd dacă au dat o soluţie în cazul meu. Şi am avut surpriza ca jandarmul să-mi interzică accesul în CNADNR, într-o clădire publică, pe baza unei hârtii din 8 octombrie semnată de directorul-adjunct, Cristian Andrei (...) Fiind încă angajat al CNADNR îmi interzice accesul într-o instituţie publică. (...) Nu cred că reprezint un pericol de siguranţă pentru statul român”, a declarat Alin Goga pentru Digi24.

„Nu pentru stat, dar pentru unii angajaţi ai Companiei de Drumuri este un pericol", vine replica din partea cealaltă.

Având în vedere faptul că în cursul zilei 9.10.2015, juristul Alin Goga a transmis mai multe ameninţări la adresa unor salariaţi ai CNADNR, atât verbal, cât şi prin interpuşi sau SMS, aducem la cunoştinţă opiniei publice că astfel de acţiuni contravin codului de comportament etic prevăzut în legislaţia în vigoare. Toate aceste acţiuni ale domnului Alin Goga au determinat restricţionarea accesului acestuia în incinta companiei", a explicat CNADNR.

Conducerea companiei susţine că a decis să-i suspende dreptul de a intra în instituţie pentru că Alin Goga ar fi ameninţat mai mulţi colegi. El este acuzat că şi-ar fi încălcat fişa postului atunci când a participat la mai multe emisiuni în care a vorbit despre greșelile de proiectare și execuție a lotului 3 al autostrăzii Orăștie - Sibiu şi despre corupţia din instituţie, deşi nu avea mandat de la directorul general al companiei.