(P) SmartBill și Visa adaugă simplitate afacerilor cu un Buton

Data actualizării: Data publicării:
ViSA_Digi24

Afacerile care își doresc să rămână competitive într-un mediu de business aflat în continuă transformare trebuie să adopte digitalizarea. Automatizările pe care tehnologia le oferă eficientizează operațiunile de business și asigură antreprenorilor o economie importantă de resurse, fie ca vorbim de timp, bani sau resurse umane

Printre aceste automatizări se numără și adăugarea Butonului de plată pe facturile și proformele emise cu SmartBill, cel mai folosit program de facturare din România.

Această soluție ajută clienții să plătească mai ușor factura, iar antreprenorii să se bucure de o creștere a ratei de încasare, îmbunătățindu-și astfel cash-flow-ul.

SmartBill și Visa au lansat o promoție ce are că scop încurajarea integrării Butonului de plată pe documentele emise cu SmartBill.

 Ce trebuie să facă antreprenorii?

- dacă au deja un cont SmartBill dar nu au cont la unul dintre procesatorii de plăți integrați, pot intra în promoție adăugând butonul de plată pe facturile și proformele emise clienților

- dacă nu au cont SmartBill pot să își creeze un cont nou și, urmând pașii din aplicație, să integreze Butonul de plată pe documentele emise, alegând mai întâi unul dintre procesatorii de plăți din aplicație (Netopia Payments sau EuPlătesc).

 Butonul de plată de pe facturile emise cu SmartBill oferă antreprenorilor șansa de a-și crește rata de încasare pentru documentelor emise, optimizându-și astfel cash-flow-ul, iar clienților le oferă posibilitatea de plăti mai simplu și mai rapid.

 Antreprenorii se pot înscrie în promoție până la data de 28 septembrie 2021 și vor beneficia de numeroase avantaje: SmartBill gratuit timp de 6 luni, 3 luni comision 0 la procesatorii de plată cu cardul (până la pragul de 1.000.000 de lei procesați) și în plus, vor intra în cursa pentru a câștiga o mașină electrică Volkswagen ID.3! 

 Dacă ești antreprenor tot ce trebuie să faci este să adaugi Butonul de plată pe facturile sau proformele pe care le emiți clienților tăi! 

 Află mai multe despre promoția SmartBill și Visa aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri