VIDEO. Cum arată tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești: lucrări pe câmp cât vezi cu ochii

Data publicării:
drum expres craiova pitesti
Cum arată tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești. Foto: Captură video

Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești va fi gata până la sfârșitului anului viitor. Cel puțin asta este promisiunea constructorului care se ocupă de realizarea celor aproximativ 17,7 kilometri de drum. Până acum au fost făcute aproximativ 38% din lucrări.

Așa arată în acest moment tronsonul I al Drumului Express care va lega Craiova de Pitești. Sunt lucrări pe câmp cât vezi cu ochii. În unele locuri au fost construite deja picioarele podurilor. 

Nicușor Roșca – prefectul județului Dolj: Domnul constructor spune că până la sfârșitul anului consideră că acest tronson va fi finalizat. Se poate realiza.
-2021?
-2022 că 2021 este peste o lună...

Tronsonul I care ajunge până la Balș a obținut deja o amânare de 1 an de la prima estimare de finalizare a lucrărilor. Pe șantier, în timpul excavărilor a fost descoperit un sit arhelogic, iar traseul a trebuit să fie modificat.

Davide Peș – reprezentantul firmei: Mai avem numai 2 zone care nu sunt libere de sarcină. Una e situl arheologic și al doilea este pădurea. Restul de tronson după cum vedeți se lucrează.

Investiția pe drumul de 17 km dintre Craiova și Balș se ridică la peste 358 de milioane de lei fără TVA.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri