Sari la conținut

Adevăratul nume al Prințului Harry a creat confuzie pe Twitter

Logodna Prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle a ținut prima pagină a ziarelor britanice, dar și a multor publicații internaționale. Casa Regală a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că cei doi s-au logodit la începutul lunii și că urmează să se căsătorească în primăvara anului viitor.

Printul harry meghan markle logodna

Foto: Guliver/Getty Images

„Alteța sa Prințul Henry de Wales și domnișoara Meghan Markle sunt logodiți și se vor căsători” - a fost anunțul Casei Regale a Marii Britanii. Cei doi vor lua, după nuntă, titulaturile de Duce și Ducesă de Sussex.

Pentru mulți însă, adevărata veste a fost că pe Prințul Harry...nu îl cheamă Harry. Numele complet al Prințului de Wales este Henry Charles Albert David.

„Felicitări, dar cine este acest Prinț Henry? Sau îmi scapă ceva?”, „Prințul Henry?”, „Scrie Prințul Henry. E o greșeală?”, „Sper că nu sunt singurul care abia află că pe Harry îl cheamă Henry” au fost doar câteva dintre sutele de reacții ale internauților.

De altfel, și numele complet al lodognicei sale este Rachel Meghan Markle, ceea ce înseamnă că actrița are același prenume cu cel al personajului Rachel Zane, pe care l-a interpretat în serialul „Suits”.

 

Pe aceeași temă