Video Atac armat în SUA. Cel puțin trei oameni au fost uciși de o persoană care a tras și în polițiști și a rănit doi agenți

Data publicării:
Mașini de poliție și polițiști văzute la locul unui atac armat din orașul american Farmington, pe 15 mai 2023.
Poliția a închis zona în care a avut loc atacul armat. Foto: Facebook/caputră video

Cel puțin trei oameni au fost uciși de o persoană înarmată care a deschis focul lângă un parc din orașul american Farmington, din statul New Mexico, a anunțat poliția locală, care a precizat că atacatorul a fost la rândul său ucis într-un schimb de focuri cu agenții care au intervenit, dintre care doi au fost împușcați și răniți, scrie CNN.

Momentan nu se știe care au fost motivele atacatorului și nici dacă îi erau cunoscute victimele.

"Un suspect a fost confruntat și ucis la fața locului. Identitatea suspectului este necunoscută și nu mai există amenințări cunoscute la acest moment. Doi ofițeri de poliție au fost împușcați, unul de la Departamentul de Poliție din Farmington și unul de la Poliția Statală din New Mexico. Ambii primesc în prezent îngrijiri pentru rănile lor la spitalul San Juan și sunt în stare stabilă. Au fost mai multe victime civile și cel puțin trei decese", a comunicat departamentul de poliție din Farmington.

Farmington este un oraș cu aproximativ 46.400 de locuitori situat la granița statului New Mexico cu Colorado. O filmare de amator arată cum zona în care a avut loc atacul a fost încercuită de forțele de ordine.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit presei locale, mai multe case și automobile din zona în care a avut loc atacul au urme de gloanțe.

Toate școlile din oraș au fost închise, după ce s-a dat alerta, iar autoritățile au anunțat că elevii și pesonalul didactic au stat sub pază.

În 2017, un alt atac armat a avut loc în acest oraș la un liceu, în urma căruia au fost uciși doi elevi de către un tânăr de 21 de ani, care s-a sinucis la locul faptei.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri