Cauza morții în cazul pasagerei din avionul Southwest Airlines

Data publicării:
femeie avion
FOTO: Facebook

Jennifer Riordan este pasagera în vârstă de 43 de ani din avionul Southwest Airlines care și-a pierdut viața în incidentul aviatic, după ce motorul stâng al aeronavei a explodat, a perforat fuzelajul și a spart hubloul lângă care se afla femeia, scrie Sky News

femeie avion
FOTO: Facebook

Riordan se afla lângă fereastră, pe rândul cu numărul 14 al avionului. În momentul în care hubloul s-a spart, ea a fost practic „aspirată” pe jumătate în afara aeronavei, aflându-se afară de la talie în sus. Ceilalți pasageri au reușit să o tragă înapoi în cabină și au început să o resusciteze până când avionul a aterizat de urgență, dar pentru femeie nu s-a mai putut face nimic și a fost declarată moartă de către echipajele medicale.

Medicul legist care a examinat trupul neînsuflețit al femeii a declarat că aceasta a murit din cauza traumelor suferite la nivelul capului, gâtului și corpului și ar fi fost lovită inclusiv de mai multe tije desprinse din motor.

Jennifer Riordan, care lucra ca director executiv într-o bancă, avea doi copii și locuia în Albuquerque, New Mexico, scrie metro.co.uk. Ea se întorcea acasă în momentul în care unul dintre motoarele avionului în care se afla a explodat.

Femeia a murit după ce mai multe bucăți de șrapnel din motor au lovit geamul lângă care se afla, iar scaunul ei s-a rupt și a tras-o în afara avionului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri