Chadwick Boseman, actorul din „Black Panther”, s-a căsătorit în secret înainte de a muri

Data actualizării: Data publicării:
Chadwick Boseman
Chadwick Boseman FOTO: Getty Images

Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret cu prietena lui cu care avea o relație de lungă durată, în ultimele luni de viață, a dezvăluit familia actorului.

La sfârșitul săptămânii trecute, familia a transmis o declarație care anunța că actorul din „Black Panther” a murit după ce a luptat patru ani cu cancerul de colon. În mesajul distribuit online, familia lui Boseman confirmă informația despre căsătorie spunând că, în ultimele clipe de viață, i-au fost alături „soția și familia”, relatează Independent.

A murit în casa lui, cu soția și familia alături", se spune în comunicat.

Boseman, care era cunoscut pentru discreția în privința vieții sale personale, avea o relație cu cântăreața Taylor Simone Ledward încă din 2015, atunci când au fost văzuți împreună pentru prima dată în aeroportul din Los Angeles.

Ulterior au apărut public în 2017, când au fost invitați împreună la o emisiune, după care cei doi au fost mers împreună la premiere, inclusiv la Black Panther și 21 Bridges.

În 2019, au apărut zvonuri că cei doi erau logodiți, dar informația nu a fost niciodată confirmată.

Chadwick Boseman
Chadwick Boseman FOTO: Getty Images

Rolul din „Black Panther” l-a făcut celebru

Rolul pentru care va rămâne în memoria fanilor este cel al Regelui T'Challa din Wakanda, care era în același timp războinicul supereroul Black Panther. Filmul lansat în 2018 a fost a fost prima peliculă dedicată unui supererou de culoare și prima producție de acest gen nominalizată pentru Oscarul pentru cel mai bun film.

Pe lângă rolul de Black Panther, primul supererou afro-american care a obţinut propriul său film Marvel, Boseman l-a interpretat anterior pe legendarul jucător de baseball Jackie Robinson şi cântăreţul James Brown în filmele biografice „42” şi, respectiv, „Get On Up”.

Actorul urma să apară într-un al doilea film Black Panther, care este încă lucru. Ultima sa apariţie au fost în „Da 5 Bloods”, de Spike Lee, pe Netflix.

Născut în Carolina de Sud, Boseman a absolvit Universitatea Howard şi a avut mici roluri în televiziune înainte de a fi distribuit în primul său film de la Hollywood în 2013.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri