Video Comandantul-șef al Armatei Ucrainei, surprins purtând o insignă cu Baby Yoda pe vesta antiglonț

Data publicării:
zalujnii-baby-yoda
Comandantul-șef al armatei ucrainene poartă o insignă cu Baby Yoda în timpul unei ședințe de strategie militară. Foto: Captură video Facebook/Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine

Comandantul-șef al armatei ucrainene apare într-un clip publicat pe pagina de Facebook a Statului Major al Ucrainei purtând, cu mai multe ocazii, o insignă cu Baby Yoda, cunoscutul personaj din franciza Star Wars.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Valeri Zalujnîi apare într-un clip editat, compus din mai multe secvențe, iar în mai multe dintre aceste momente apare purtând insigna cu celebrul personaj din franciza Star Wars.

„Dușmanul încearcă să oprească avansul unităților noastre. Din acest motiv, a desfășurat un sistem de fortificații cu minarea densă a terenului și cu un număr mare de rezerve.

În ciuda rezistenței furioase a ocupanților, soldații noștri fac tot ce pot pentru a elibera teritoriul ucrainean. Operațiunea continuă conform planului”, se arată în postarea care acompaniază clipul video.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri