Video Cum se vede războiul din interiorul unui tanc. Ucrainenii conduc atacuri coordonate împotriva rușilor pe frontul din Bahmut

Data actualizării: Data publicării:
tanc 2ezgif.com-optimize (6)

La Bahmut luptele continuă, ucrainenii refuzând să renunțe la orașul devenit simbol al rezistenței împotriva invaziei Rusiei. Pe rețelele sociale a apărut un video din care se poate vedea perspectiva asupra luptei pe care o au tanchiștii ucraineni, în timpul unei misiuni coordonate împotriva pozițiilor rusești din estul Ucrainei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile publicate de mai multe canale ucrainene arată cum se vede lupta din interiorul unui tanc. Secvența de câteva minute surprinde trei tancuri ale Brigăzii 3 de Asalt ucraineană, care oprează în zona Bahmut împotriva pozițiilor rusești.

Tancurile se deplasează în șir indian și trag asupra pozițiilor rusești, după care se retrag la adăpostul unei perdele de fum. Imaginile sunt surprinse atât de camerele montate în interiorul unui tanc, cât și dintr-o dronă care supraveghează zona și care înregistrează de sus atacul coordonat al ucrainenilor.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri