Destin tragic pentru doi frați din Brazilia: Au murit de cancer în aceeași zi, pe același pat de spital, la câteva ore distanță

Data publicării:
mana unui pacient pe un pat alb de spital
Doi frați din Brazilia au murit de cancer în aceeași zi, pe același pat de spital, la câteva ore distanță. Foto: Profimedia

Doi frați din Brazilia au murit de cancer în aceeași zi și în același spital, la doar câteva ore distanță, relatează The Independent.

Francisco Antunes Sobrinho, de 52 de ani, și fratele său mai mic, Eduardo Antunes da Silveira, 38 de ani, și-au pierdut viața pe 19 august. Fratele mai mare a fost diagnosticat cu cancer intestinal în mai 2021. O lună mai târziu, fratele mai mic a aflat că are cancer la ficat.

Frații s-au sprijinit unul pe altul în lupta lor, împotriva bolii, dar starea lor de sănătate s-a deteriorat brusc.

Eduardo a fost transportat de urgență la un spital din apropiere din Santa Cruz, Rio de Janeiro, Brazilia. A stat patru zile în spital înainte de a muri.

În ziua morții lui Eduardo, fratele lor mai mic, Joao Antunes Neto, vorbea cu familia sa la telefon despre pregătirile de înmormântare, când și Francisco a fost dus de urgență la spital.

Acesta a murit după câteva ore, în același pat de spital pe care stătuse fratele său.

„Erau atât de apropiați încât au murit în același pat de spital. Este unul dintre cele mai mari dureroase momente din viața mea și din viața familiei mele,” a spus Joao.

Cei doi frați au fost înmormântați la cimitirul public din Santa Cruz, la doar 24 de ore distanță. Primarul localității, Paulo César, a declarat trei zile de doliu oficial în oraș.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri