GALERIE FOTO. Cele mai frumoase ținute de la Globurile de Aur

Data actualizării: Data publicării:
colajfetegloburi getty

„La La Land” a stabilit un nou record la Globurile de Aur, decernate în această dimineață, câștigând un trofeu la fiecare categorie la care a fost nominalizat. Emma Stone, Ryan Gosling, Donald Glover și Isabelle Huppert se numără printre actorii care au plecat acasă cu un trofeu. Însă, pe lângă premiile decernate, Gala Globurilor de Aur este și un adevărat spectacol de modă. Iată cele mai frumoase ținute purtate de actorii și actrițele de la Hollywood. 

Statuetă Globurile de Aur
Foto: Gulliver/ Getty Images

Emma Stone a purtat o rochie de la Valentino și a plecat acasă cu trofeul pentru cea mai bună actriță într-un rol principal într-un film de comedie/musical. Michelle William, Ruth Negga și Nicole Kidman au purtat creații de Louis Vuitton și Alexander McQueen. 

colajfetegloburi getty
Foto: Emma Stone, Michelle Williams, Ruth Negga, Nicole Kidman Sursa: Gulliver/ Getty Images

Printre cei mai bine îmbrăcați actori de la Hollywood se numără Donald Glover, premiat la categoria cel mai bun actor în rol principal într-un serial comedie pentru rolul său din „Atlanta”, Ryan Gosling, premiat la categoria cel mai bun actor într-o comedi/musical pentru „La La Land”, Chris Pine și Eddie Redmayne. 

colajtinutebaietigetty
Foto: Donald Glover, Eddie Redmayne, Ryan Gosling, Chris Pine Sursă: Gulliver/ Getty Images

Amy Adams, nominalizată pentru cel mai bun rol feminin într-o dramă cu rolul din „Arrival" a venit la hotelul Beverly Hilton într-o rochie mulată cu paiete, în timp ce Evan Rachel Wood a optat pentru un costum negru, asortat cu o cămașă albă. Zoe Saldana a purtat o rochie creată de Gucci, iar Blake Lively a strălucit într-o creație Versace.

colajtinutegloburile de aur getty
Foto: Amy Adams, Evan Rachel Wood, Zoe Saldana, Blake Lively Sursă: Gulliver/ Getty Images

Gazda Globurilor de Aur, Jimmy Fallon, a schimbat mai multe ținute de-a lungul serii. La categoria celor mai bine îmbrăcați actori se mai află și Tom Hiddlestone, premiat pentru rolul său din „The Night Manager”, Rami Malek și Riz Ahmed. 

colajbaieti
Foto: Tom Hiddlestone, Rami Malek, Jimmy Fallon, Riz Ahmed Sursă: Gulliver/ Getty Images

Natalie Portman, însărcinată cu al doilea copil, a venit la ceremonie cu o rochie specifică anilor '60 galbenă, cadrilată, și a povestit pe covorul roșu că a vizionat „ore de imagini de arhivă" cu fosta primă doamnă Jacqueline Kennedy pentru a se conecta emoțional cu personajul din drama „Jackie", relatează Agerpres. Haillee Stainfeld a strălucit într-o creație Vera Wang, iar Gal Gadot a purtat o rochie Mugler. Kerry Washington a fost îmbrăcată într-o rochie aurie creată de Dolce&Gabbana. 

colahrochiigloburigetty
Foto: Natalie Portman, Hailee Steinfeld, Gal Gadot, Kerry Washington Sursă: Gulliver/ Getty Images

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri