Galerie Foto Graffiti de mari dimensiuni realizat pe iarbă, pe tema pandemiei, dezvelit în Alpii Elveţieni. Imagini spectaculoase de la înălțime

Data actualizării: Data publicării:
Landart painting entitled 'Beyond Crisis'
FOTO: Agerpres

Un artist francez recunoscut pentru graffiti-urile sale de mari dimensiuni realizate pe iarbă, care se văd cel mai bine de la înălţime, şi-a prezentat duminică cea mai recentă creaţie, în Alpii Elveţieni, având o tematică legată de pandemia de COVID-19 şi înfăţişând o fetiţă care priveşte spre orizont, informează Reuters, citată de Agerpres.

Artistul Saype, pe numele său real Guillaume Legros, desenează astfel de imagini temporare şi biodegradabile pe diferite pajişti, de la Yamoussoukro, în Coasta de Fildeş, la Champ de Mars din apropierea turnului Eiffel în Paris. Printre cele mai cunoscute creaţii ale sale numărându-se cele înfăţişând copii sau un cadru apropiat cu strângerea a două mâini.

Landart painting entitled 'Beyond Crisis'
Landart painting entitled 'Beyond Crisis'

GALERIE foto: Agerpres

Denumită "Beyond crisis'' (''Dincolo de criză''), noua sa creaţie desenată pe o pajişte din oraşul elveţian Leysin, înfăţişează o fetiţă aşezată, care completează un şir de figurine ţinându-se de mâini.

"Fresca, desfăşurată pe o suprafaţă de peste 3.000 de metri pătraţi, simbolizează construcţia unei lumi mai solidare şi mai plină de umanitate", a precizat Saype într-o declaraţie.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri