Video „L-a dezmembrat”. Un M2 Bradley american pulverizează o blindată rusească pe frontul din Avdiivka

Data actualizării: Data publicării:
russian bmp

Militarii ucraineni au respins un atac rusesc pe frontul din Avdiivka, în estul țării, unde rușii au încercat o străpungere a liniilor de apărare. Blindatele rusești au fost întâmpinate de un vehicul de luptă american M2 Bradley, care pur și le-a dezmembrat într-o confruntare de aproape.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un videoclip care circulă pe rețelele sociale arată infanteria ucraineană în apropiere de Stepove (linia frontului Avdiivka) apărând o poziție, în momentul în care vehiculele de luptă pentru infanterie rusești au încercat o pătrundere. Un M2 Bradley a sosit pentru a decima vehiculul rusesc de la mică distanță, a comentat contul War Translated de pe rețeaua X imaginile apărute.

Comentariile soldaților ucraineni care au urmărit confruntarea de la adăpostul unei case distruse duc la aceeași concluzie: „L-a dezmembrat. I-a căzut partea laterală”. 

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri