Arnold Schwarzenegger s-a abonat la Charlie Hebdo şi îndeamnă oamenii să facă acelaşi lucru

Data publicării:
ARNOLD

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Peste 13.000 de persoane s-au abonat, de miercuri, la săptămânalul francez, a precizat cotidianul Le Figaro, dublându-se, astfel, numărul celor care urmăresc regulat publicaţia. Anterior, Charlie Hebdo avea 10.000 de abonaţi, informează hollywoodreporter.com, citat de Mediafax. 

"Sunt alături de francezi în lupta împotriva terorismului şi vreau să transmit un mesaj, aşadar, mă abonez. Şi voi ar trebui să faceţi la fel", a scris Arnold Schwarzenegger, joi, pe Twitter, mesajul său fiind însoţit de un link unde se poate face abonarea şi de popularul hashtag #JeSuisCharlie.

Scenarişti, producători şi regizori din Societatea civilă a scenariştilor, producătorilor şi regizorilor (L'ARP) din Franţa au încurajat, de asemenea, abonarea la Charlie Hebdo. Într-o declaraţie publicată pe site-ul asociaţiei, grupul a declarat că "are un angajament profund privind libertatea de exprimare şi procesul de creaţie".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri