Sari la conținut
News Alert

Avere fabuloasă lăsată de Carrie Fisher, vedeta din Star Wars. Cine intră în posesia ei

Fisher a murit la vârsta de 60 de ani, pe 27 decembrie, la patru zile după ce a intrat în stop cardiorespirator în timpul unui zbor de la Londra la Los Angeles, fiind spitalizată de urgenţă.

star wars

Foto: Guliver/GettyImages

Billie Lourd va moşteni întreaga avere a mamei sale, actriţa din "Star Wars", Carrie Fisher, adică cele 19,4 milioane de lire sterline, potrivit documentelor date publicităţii de Curtea de Justiţie din SUA, scrie The Mirror.

Actriţa în vârstă de 24 de ani va moşteni averea mamei, inclusiv conturile bancare, automobilele de lux, obiectele personale şi drepturile de autor ale lui Fisher. 

Lourd va încasa şi profitul din vânzare proprietăţii mamei şi bunicii sale, Debbie Reynolds, din Beverly Hills, care valorează 10 milioane de lire sterline, conform aceloraşi documente. 

Avocaţilor le-a luat şase luni să pună la punct testamentul lui Carrie Fisher, după moartea subită a aesteia în decembrie 2016. 

Raportul medical a arătat că actriţa din "Star Wars" avea cocaină, heroină şi ecstasy în sânge când a murit în urma unui infarct. 

Moartea actriţei Carrie Fisher, survenită anul trecut, a avut mai multe cauze, printre care apneea în somn, au anunţat de curând legiştii din Los Angeles. 

Fisher a murit la vârsta de 60 de ani, pe 27 decembrie, la patru zile după ce a intrat în stop cardiorespirator în timpul unui zbor de la Londra la Los Angeles, fiind spitalizată de urgenţă.

Ea a militat pentru sprijinirea persoanelor cu probleme mentale şi a vorbit adesea despre lupta sa cu tulburarea bipolară de care suferea şi cu dependenţa de cocaină. 

Legiştii din Los Angeles, care au examinat corpul actriţei pe 30 decembrie, au constatat că a murit din cauza apneei în somn şi a "altor factori nedeterminaţi", se arată în comunicatul medicilor. Actriţa a suferit şi de arteroscleroză şi a consumat droguri, potrivit comunicatului.

Carrie Fisher provenea dintr-o familie de la Hollywood, fiind fiica actriţei Debbie Reynolds şi a cântăreţului Eddie Fisher.

La o zi după moartea ei, Reynolds, care a jucat în muzicalul "Cântând în ploaie/ Singing in the rain", a suferit un infarct şi a murit la vârsta de 84 de ani. Eddie Fisher a murit în 2010.

Carrie Fisher, născută pe 21 octombrie 1956, a devenit celebră cu rolul Prinţesei Leia din trilogia iniţială a francizei ”Star Wars” (1977-1983), pe care l-a reluat şi în cel mai recent film din această serie, ”Star Wars: Trezirea Forţei”. S-a remarcat şi în alte filme, precum ”Şampon/ Shampoo” (1975), ”Fraţii Blues/ The Blues Brothers” (1980), ”Hannah şi surorile ei/ Hannah and Her Sisters” (1986), ”Vecinii/ The Burbs” (1989) şi ”Când Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally” (1989). Actriţa americană a scris patru romane şi trei volume de memorii şi a fost căsătorită cu muzicianul Paul Simon în perioada 1983-1984.

Pe aceeași temă