Cazul bizar al celor doi tineri care au murit în aceeași zi și în aceeași casă, dar din cauze diferite

Data actualizării: Data publicării:
tanara bruneta
Aleasha Sullivan FOTO: devonlive.com

Un cuplu britanic a fost găsit mort în aceeași casă, în aceeași zi, dar din cauze naturale diferite. La finalul unei anchete de durată, cei care s-au ocupat de acest caz au ajuns la concluzia că au avut de-a face cu o coincidență bizară și că nu există nicio suspiciune legată cu privire la cauza celor două morți.

Aleasha Sullivan, 32 de ani, și Joshua Sandercock , 30 de ani, au fost găsiți morți în aceeași zi, în casa lor din Holcombe, Devon, pe 21 octombrie 2021. Poliția a fost chemată după ce un angajat de la asistență socială s-a îngrijorat pentru că nu a putut să o contacteze pe Aleasha timp de mai bine de o săptămână, potrivit devonlive.com.

Unul din ofițerii care s-a deplasat la locuința femeii s-a uitat prin fanta pentru corespondență din ușă și a zărit în interior un cadavru. Ușa a fost forțată și chiar aproape de intrarea în casă a fost găsit trupul Aleashei, stabilindu-se că era moartă de câteva zile.

În timp ce căutau indicii prin casă, polițiștii au dat și peste cadavrul lui Joshua Sandercock, la etaj.

În urma rezultatelor examinărilor post-mortem s-a stabilit că cei doi au murit în aceeași zi, însă cauzele au fost diferite.

Un examen medico-legal complex a confirmat că Aleasha a murit de tromboembolism pulmonar - un cheag de sânge la plămânii. Pe corpul ei au fost găsite urme de ace, testele toxicologice concluzionând că a luat heroină înainte de a muri. Dr. Deborah Cook a spus că nu au existat urme de agresiune fizică sau semne că ar fi căzut pe scări.

Anul acesta, pe 20 aprilie, a fost definitivată și ancheta în cazul morții lui Joshua Sandercock, concluzionându-se că acesta a luat metadonă, care nu i-a fost prescrisă, cu doar câteva ore înainte de a muri. Pe fondul mai multor probleme de sănătate pe care le avea, doza administrată i-a fost fatală.

Ancheta în acest caz a fost încheiată oficial anul acesta, pe 20 aprilie, stabilindu-se că morțile celor doi, care au fost considerate suspecte timp de aproape 2 ani, au fost naturale.

Aleasha Sullivan și Joshua Sandercock erau amândoi sub supravegherea autorităților, având un lung istoric de consum și dependență de droguri, dar și probleme medicale, înclusiv de sănătate mintală.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri