Ce a spus prințul Harry despre copiii fratelui său, William. „Asta mă doare, mă îngrijorează”

Data publicării:
The Prince and Princess of Wales and The Duke and Duchess of Sussex view the tributes left after the Death of Queen Elizabeth II, at Windsor Castle,
William și Harry sunt fiii Regelului Charles al III-lea Foto: Profimedia Images

Prințul Harry a declarat într-un nou interviu despre cartea sa recent apărută că avea destul material pentru două volume, dar sunt lucruri pe care nu le-a făcut publice, pentru că tatăl său și fratele său nu l-ar ierta niciodată. El a mai spus că simte o responabilitate pentru copiii fratelui său, pentru că cel puțin unul dintre ei va ajunge ca el, o rezervă.

Ducele de Sussex afirmă că nu vrea să „distrugă monarhia” prin această carte, ci încearcă „să salveze (membrii monarhiei - n.r.) de ei înșiși”.

El a mai spus că i-a dezvăluit multe lucruri scriitorului din umbră JP Moehringer „pentru context”, dar „în niciun caz” nu puteau fi incluse în carte.

„Aș fi putut scrie două cărți, ca să spun altfel”, a declarat el într-un interviu pentru Daily Telegraph, potrivit BBC. El a adăugat că draftul cărții avea 800 de pagini, dublu față de cele 400 ale manuscrisului final.

„Au fost lucruri pe care i le-am împărtășit lui Moehringer și i-am zis: «Îți spun asta pentru context, dar în niciun caz nu o sp le punem în carte».”

Harry a mai declarat că e imposibil să-și spună povestea fără să-i includă și pe membrii familiei, „pentru că au jucat un rol în ea crucial și pentru trebuie să înțelegeți caracterul și personalitatea fiecărui personaj din carte”.

„Dar sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine și fratele meu, și în unele cazuri între mine și tatăl meu, pe care chiar nu vreau să le știe lumea. Pentru că nu cred că m-ar oerta vreodată”, a mai spus prințul.

Ducele de Sussex a mai spus că simte și o responabilitate pentru copiii fratelui său, William, „știind că, dintre cei trei copii, cel puțin unul va ajunge ca mine, rezervă. Și asta mă doare, mă îngrijorează”.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri