Coșmarul prin care trece o fostă Miss Irak, după ce alte două femei au fost asasinate în plină stradă

Data actualizării: Data publicării:
miss

O fost Miss Irak spune că a început să primească amenințări cu moartea, la doar câteva zile după ce un alt model irakian a fost împușcat mortal, scrie BBC News.

Shimaa Qassem a transmis live pe rețelele de socializare un clip în care spune, printre lacrimi, că se teme pentru viața ei, adăugând că a primit un mesaj de avertizare, în care era amenințată că „ea este următoarea pe listă”. 

Joi, Tara Fares, un model irakian cu 2,8 milioane de fani pe Instagram, a fost împușcată mortal în Bagdad. Moartea ei a venit la doar două zile după ce o activistă pentru drepturile omului, Suad al-Ali, a fost asasinată în orașul Basra.

Nu există deocamdată dovezi că ar exista vreo legătură între moartea celor două femei, însă prim-ministrul Haider al-Abadi a declarat că există suspiciuni că cele două crime au fost plănuite.

Shimaa Qassem este și ea foarte populară pe Instagram, unde pagina ei numără 2,7 milioane de fani din întreaga lume. Fosta Miss Irak spune că a primit mesaje pe telefonul personal, în care i s-a comunicat scurt că ea urmează. În clipul postat de tânără pe rețeaua de socializare ea deplânge moartea celor două femei, despre care spune că au fost „măcelărite” și o descrie pe Fares drept „o martiră”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri