Descoperire macabră într-un restaurant din SUA. Poliția a găsit cadavrul unei angajate în congelator

Data publicării:
doi politisti care stau de vorba
Foto: Gulliver/GettyImages

Autoritățile din Louisiana, SUA, investighează o „moarte suspectă” după ce un cadavrul unei femei a fost găsit într-un congelator de la un restaurant Arby’s din New Iberia, a declarat poliția, potrivit New York Post.

Departamentul de Poliție din New Iberia a declarat că victima era angajată la restaurantul de pe E. Admiral Doyle Drive, potrivit KADN. Cauza morții ei nu a fost încă stabilită. „Un angajat a fost cel care a descoperit femeia decedată în interiorul frigiderului. Victima este un angajat al restaurantului”, a declarat căpitanul poliției New Iberia Leland Laseter la postul local.

Potrivit informațiilor preliminare, Laseter a spus că moartea este suspectă, dar o crimă e mai puțin probabilă și mai degrabă ar fi vorba despre un accident. „Nimic nu este sigur în acest moment”, a spus Laseter.

Autoritățile așteaptă rezultatele autopsiei medicului legist pentru a identifica victima și a stabili cauza morții. „O astfel de situație este neobișnuită, așa că luăm măsuri de precauție suplimentare în timpul anchetei”, a declarat căpitanul poliției pentru KADN. „(Noi) aproape că ne-am încheiat procesul la locul crimei. După analizarea completă a locului, nu pare o omucidere, pare un accident.”

„Vom reexamina toate dovezile și vom efectua o autopsie pentru a ne dezvălui cauza și modalitatea morții. Deci mai sunt câțiva pași pe care trebuie să-i facem înainte de a se face o determinare (finală)”, a mai spus Laseter.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri