Fată de 15 ani violată în mare, foarte aproape de o plajă cu mii de oameni, în Anglia

Data actualizării: Data publicării:
Plaja Bournemouth
Plaja Bournemouth FOTO: Getty Images

Poliția engleză caută un tânăr care a violat o adolescentă de 15 ani în mare, aproape de o plajă aglomerată din Bournemouth, Anglia.

Poliția a întocmit un portret robot al agresorului, în baza descrierii făcute de victima de 15 ani. Acesta i-a spus fetei că se numește „Dabby”, că are 17 ani și că este din Birmingham, potrivit BBC.

portret
Portretul robot al agresorului FOTO: Poliția Dorset

Agesiunea a avut loc pe data de 18 iulie, într-una din cele mai fierbinți zile ale anului, când mii de oameni erau pe plajă. Atunci, fata era împreună cu mai mulți prieteni pe plajă. Suspectul i-a returnat victimei o minge cu care se jucau ea și prietenii ei și astfel și-a creat ocazia de a intra în vorbă cu ea.

Ulterior, a atras-o în larg, într-o zonă în care nu se afla nimeni și a agresat-o.

Inspectorul Wayne Seymour, de la poliția din Dorset, spune că agresorul a fost descris ca fiind de rasă mixtă, eventual asiatică, cu o înălțime de aproximativ 1,70 m și constituție atletică. De asemenea, violatorul avea părul negru, pieptănat pe spate, sprânceana stângă rasă parțial și cercel în urechea stângă.

Poliția face apel către toți cei care îl recunosc sau știu ceva despre caz să sune la un număr special atribuit.

Inspectorul Seymour a mai spus că fata este „foarte afectată și supărată”, dar „curajoasă”, iar anchetatorii sunt determinați să dea de urma violatorului.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri