![](https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA1dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMTUl/MkYwOCUyRjI2JTJGNDk1NzAzXzQ5NTcw/M19zdWJsaW1vdGlvbl9mYl8yLmpwZyZ3/PTgwMCZoYXNoPWQxOTEwMzU4YjQ1YTJkM2QyYjk5ZDlkZWFkZWQzNWI4.thumb.jpg)
FOTO: facebook.com/ibizasublimotion
„Sublimotion înseamnă, în trei cuvinte, Ibiza, pasiune, gastronomie”, spune creatorul restaurantului, chef Pablo Roncero. „Este un teatru al simțurilor”, adaugă el.
![](https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA1dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMTUl/MkYwOCUyRjI2JTJGNDk1NzA1XzQ5NTcw/NV9zdWJsaW1vdGlvbl9mYi5qcGcmdz04/MDAmaGFzaD00NDVlM2ZjODYyNDgyYzMxZTI1YzY4OTlkOWY1Nzk5NQ==.thumb.jpg)
FOTO: facebook.com/ibizasublimotion
Meniurile pot atinge 2.000 de euro. Masa în acest restaurant este un regal pentru papilele gustative și nu doar atât.
Restaurantul găzduiește un adevărat show: decorul se schimbă la fiecare fel de mâncare, ceea ce permite o călătorie stând la masă.
![](https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA1dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMTUl/MkYwOCUyRjI2JTJGNDk1NzA3XzQ5NTcw/N19zdWJsaW1vdGlvbl9mYl8xLmpwZyZ3/PTgwMCZoYXNoPTdiZWExZDNiZWZhOWRlZTVhZDdkMmQwYTQ1ZjMxNmQw.thumb.jpg)
FOTO: facebook.com/ibizasublimotion
„Mi-ar fi fost imposibil să realizez acest proiect singur. A fost nevoie să asociez talentul unor specialiști cu diferite competențe în design, dar și în analiză emoțională și senzorială”, a mai spus Pablo Roncero.
![](https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA1dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMTUl/MkYwOCUyRjI2JTJGNDk1NzA4XzQ5NTcw/OF9zdWJsaW1vdGlvbl9mYl8zLmpwZyZ3/PTgwMCZoYXNoPTYxZTAyODRkYWVmZmVjM2Y4YWEwMDcwNGI4Y2VlNDQ2.thumb.jpg)
FOTO: facebook.com/ibizasublimotion