L-au găsit într-un cuptor, speriat și respirând cu greu. Cum a reușit să scape cu viață din incendiul devastator din Grecia

Data publicării:
Untitled

Sute de animale au murit în devastatorul incendiu de vegetație care a distrus stațiunea Mati din Grecia. Un câine norocos a reușit să supraviețuiască, după ce și-a găsit adăpost într-un cuptor, scrie skynews.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Câinele - o corcitură de puddle - arăta „ca un covor lățos și ars” au spus salvatorii. Avea genele și blana arse și respira cu greu. Animalul își găsise adăpostul într-un cuptor de exterior.

Câinele a primit ajutor medical, a fost spălat și tuns. Botezat Loukoumakis, se crede că ar fi fost un animal fără adăpost, care avea în jur de patru ani. Acum se află în grija unei voluntare, până când i se va găsi un stăpân definitiv.

Incendiul de vegetație de săptămâna trecută din Mati a ucis 90 de oameni. Potrivit autorităților din Grecia, există indicii serioase că focul a fost pus intenționat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri