„No Time To Die”. A fost lansat noul trailer al ultimului film în care Daniel Craig îl interpretează pe James Bond

Data actualizării: Data publicării:
Daniel Craig în ultimul rol James Bond, filmul „No Time to Die”
Daniel Craig în ultimul rol James Bond, filmul „No Time to Die”. Foto: Captură Youtube/James Bond 007

Producătorii filmului „No Time To Die”, din seria James Bond, au făcut public cel mai recent trailer al respectivei producții cinematografice în care actorul britanic Daniel Craig va interpreta pentru ultima oară rolul agentului 007, informează CNN

„Misiunea care va schimba totul a început”, a declarat Daniel Craig într-o postare publicată pe Twitter cu ocazia lansării trailerului celui de-al 25-lea film din franciza James Bond.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Clipul, cu o durată de două minute și jumătate, e presărat de împușcături, explozii, urmăriri cu mașinile și cascadorii filmate în diverse locuri ale lumii.

În acest film, Bond, retras din activitate în Jamaica, este rechemat într-o ultimă misiune pentru a salva un om de știință răpit de către niște „oameni răi”.

Pelicula „No Time to Die”, în care rolul agentului 007 este interpretat pentru ultima dată de actorul Daniel Craig, va fi lansată în noiembrie, după ce premiera mondială inițială (31 martie) a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Producătorii nu au anunțat încă cine va prelua rolul lui James Bond.

„No Time to Die” este al cincilea și ultimul film în care Daniel Craig, în vârstă de 52 de ani interpretează rolul celebrului spion. Din distribuție mai fac parte Rami Malek, Naomie Harris, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Leshana Lynch, Ana de Armas și Ben Whishaw.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri