Video Cascadorul care a dublat-o pe regina Elisabeta a II-a la Jocurile Olimpice din 2012, condamnat pentru că și-a aruncat prietena pe scări

Data publicării:
Gary Connery
Gary Connery, cascadorul care a dublat-o pe regina Elisabeta a II-a la Jocurile Olimpice de la Londra. Foto: Profimedia

Un tribunal britanic l-a condamnat la un an și jumătate de închisoare pe cascadorul care a dublat-o pe regina Elisabeta a II-a la Olimpiada din 2012, după ce acesta și-a aruncat prietena pe scări, femeia alegându-se cu un umăr rupt, scrie CNN.

Gary Connery a fost condamnat pentru vătămare corporală gravă din culpă, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Curții Coroanei din Oxford.

Pe lângă condamnarea la închisoare pentru atac, care a avut loc în octombrie 2020, judecătorul a emis și un ordin de restricție.

„Este mai mult decât limpede că nu ai arătat niciun pic de remușcări pentru ce s-a întâmplat și nu ai acceptat că ai avea vreo vină”, i-a spus judecătorul Nigel Daly cascadorului în vârstă de 53 de ani.

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, Gary Connery a jucat rolul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii într-un clip video satiric în care regina, condusă de celebrul agent 007 James Bond, jucat de Daniel Craig, a sărit cu parașuta din elicopter, pentru a ateriza pe stadionul olimpic, unde avea loc ceremonia de deschidere a JO 2012.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri