O fată de 17 ani, dispărută de luni de zile, a fost găsită îngropată în curtea vecinului. Părinţii au recunoscut-o după oja portocalie

Data actualizării: Data publicării:
valerie tindall
Valerie Tindall a fost ucisă de vecinul său, pentru care tânăra lucra. Foto: Facebook

O adolescentă în vârstă de 17 ani, dată dispărută de luni de zile, a fost găsită îngropată în curtea casei vecinului ei din Indiana. Potrivit autorităților, fata a fost recunoscută de părinții ei după unghiile făcute cu ojă portocalie, scrie CNN. Vecinul ei și-a recunoscut fapta și a fost arestat.

Familia lui Valerie Tindall a raportat dispariția ei acum cinci luni, pe 8 iunie, a declarat Departamentul Șerifului din județul Rush într-o postare pe Facebook.

Cadavrul ei a fost descoperit la începutul acestei săptămâni, după ce polițiștii au percheziționat casa și curtea lui Patrick Scott, vecinul familiei Tindall. Bărbatul în vârstă de 59 de ani deține o afacere de tuns iarba, iar tânăra lucra pentru el.

Scott și-a recunoscut fapta și le-a mărturisit anchetatorilor cum a ucis-o pe Valerie, pe 7 iunie. El a povestit că totul a început de la o ceartă, apoi, la nervi, a sugrumat-o pe adolescentă cu o curea.

A doua zi, bărbatul a construit o cutie din lemn și a pus cadavrul fetei în ea, nu înainte de a-l înfășura în folie neagră de plastic. Apoi, a săpat o groapă în curte și a pus cutia în ea.

Potrivit autorităților, când au fost găsite rămășițele fetei, părinții au recunoscut imediat unghiile făcute cu ojă portocalie, așa cum Valerie apărea și în ultima fotografie postată pe rețelele sociale, chiar în ziua în care a fost ucisă.

Acum, Patrick Scott a fost arestat și este acuzat de crimă, dar și de obstrucționarea justiției și de furnizare de informații greșite, după ce le-a spus anchetatorilor, în primă instanță, că nu o văzuse pe fată în acea zi.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri