O femeie a vrut să cumpere o casă și s-a trezit proprietară a unui întreg orășel din cauza unei erori

Data actualizării: Data publicării:
proprietate toll brothers
O femeie a vrut să cumpere o casă și s-a trezit proprietară a unui întreg orășel din cauza unei erori. FOTO: Toll Brothers

O femeie din Nevada a cumpărat o casă și a ajuns, dintr-o greșeală, să dețină un întreg orășel, cu 86 de proprietăți.

Femeia, din Sparks, a ajuns astfel să dețină 86 de proprietăți după ce a vrut să-și cumpere o casă, scrie Business Insider, care citează Reno Gazette Journal.

Identitatea femeii nu a fost dezvăluită. Ea a intenționat să își cumpere o casă evaluată la 594.481 de dolari, în Spanish Springs, unde Toll Brothers a dezvoltat un proiect rezidențial de amploare. În final, însă, ea a ajuns să aibă 84 de proprietăți suplimentare și două spații comune din cauza unei erori de copiere în actul de proprietate.

Evaluatorul imobiliar a declarat că agenția imobiliară a fost notificată cu privire la această greșeală.

Tranzacția a fost înregistrată oficial în 25 iulie și a inclus „loturile de la 1 la 85... și zonele comune A și B”. Cele 84 de loturi includ câteva locuințe care erau însă  deja construite și vândute. Cel puțin 64 de loturi au ajuns însă în proprietatea directă a cumpărătorului.

Nu este pentru prima oară când apar astfel de greșeli, dar acest caz a atras atenția din caua numărului mare de proprietăți cumpărate.

Pentru a corecta greșeala, femeii i se va cere să transfere titlul de proprietate înapoi către Toll Brothers, dar durata acestui proces va depinde de cât de cooperantă va fi ea.  

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri