O tânără de 21 de ani a murit în urma unei operații la nas primite cadou de la familie. Povestea tristă a Mariei

Data publicării:
Maria Chiara Mete, tânăra decedată după o intervenție estetică
Maria Chiara Mete, tânăra decedată după o intervenție estetică FOTO: ilmessaggero.it

Maria, o tânără de doar 21 de ani, a murit în urma unei intervenții estetice banale care a fost făcută într-un spital din Italia. Dureros este că tânăra s-a dus să se opereze după ce primise cadou de la familie contravaloarea intervenției.

Maria Chiara Mete a intrat în comă imediat după o operație la nas, într-o clinică din Formia, provincia Latina. În ciuda eforturilor depuse de medici, fata a murit după câteva ore, relatează Il Messagerro.

Maria, o tânără italiancă foarte frumoasă, era deranjată de un singur lucru la fizionomia ei - nasul, pe care îl considera mare și urât. Recent, familia i-a făcut o surpriză și a anunțat-o că va suporta contravaloarea operației de remodelare. Maria și-a făcut programare la clinica din Formia pe data de 17 iunie

În timpul operației, tânăra a intrat în stop cardiac și apoi în comă, fiind dusă de urgență la un alt spital din Latina. Doctorii de aici i-au anunțat familia că a intrat în moarte cerebrală. Decesul a fost pronunțat după câteva ore.

Familia este revoltată și crede că Maria a murit în urma unor greșeli făcute de medici. Avocații angajați au obținut o hotărâre judecătorească pentru analiza tubului respirator folosit în operație, existând suspiciunea că alimentarea cu oxigen a fost întreruptă în timpul intervenției.

De asemenea, se suspectează că Mariei i s-au administrat medicamente necorespunzătoare pentru reducerea sângerării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri