Paris | Mesaj impresionant pentru jihadiști

Data publicării:
mesaj

Vineri seara aţi furat viaţa unei fiinţe excepţionale, iubirea vieţii mele, mama fiului meu, însă nu o să aveţi satisfacţia de a avea ura mea.

Bineînţeles că sunt devastat de durere. Vă ofer această mică victorie. Va fi însă o durere de scurtă durată. Ştiu că va fi alături de noi în fiecare zi şi că ne vom regăsi la un moment dat în paradisul sufletelor libere, un loc în care voi nu veţi ajunge niciodată.

Nu ştiu cine sunteţi şi nici nu vreau să ştiu, sunteţi suflete moarte. Dacă acest Dumnezeu pentru care ucideţi ne-a făcut după asemănarea sa, fiecare glonţ din trupul soţiei mele este o rană în inima sa.

Suntem doi, eu şi fiul meu, dar suntem mai puternici decât toate armele din lume. Nu vreau să îmi mai irosesc timpul cu voi. Mă duc la Melvile care trebuie să se trezească din somnul de după-amiază. Are numai 17 luni, va mânca gustarea ca în fiecare zi, apoi ne vom juca la fel ca în fiecare zi şi toată viaţa acest băieţel vă va insulta cu fericirea şi libertatea sa pentru că nu veţi avea nici ura lui.”, este mesajul lui Antoine Leiris, către teroriști.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri