Pentru că au greșit casa pe care voiau s-o jefuiască, 4 hoți și-au cerut scuze, au făcut curățenie și au plecat

Data publicării:
carabinieri
Anchetatorii italieni se confruntă cu un caz extrem de bizar, înregistrat săptămâna aceasta într-un orășel de lângă Florența FOTO: Getty Images

Anchetatorii italieni se confruntă cu un caz extrem de bizar, înregistrat săptămâna aceasta într-un orășel de lângă Florența. Dându-și seama că au greșit casa pe care voiau să o jefuiască, patru bandiți mascați și-au cerut scuze față de proprietari, au pus totul la loc, și-au șters urmele și au plecat.

Cei patru hoți au intrat într-o casă din Bagno a Ripoli în seara de 15 noiembrie, la ora la care proprietarii - doi pensionari, fiica acestora și copilul ei și o a cincea persoană stăteau la masă, relatează Il Messaggero.

Toți au fost încuiați într-o cameră, după care hoții au început să răscolească casa, insistând foarte mult în pivniță. Au furat niște ceasuri și bijuteriii, dar pentru proprietarii ținuți ostatici a fost foarte clar că bandiții înarmați căutau ceva anume.

Într-un final, hoții și-au dat seama că intraseră în casa greșită și le-au cerut scuze proprietarilor, după care au pus la loc toate lucrurile deranjate și au înapoiat ceasurile și bijueriile furate. În plus, au șters cu mare grijă to0ate urmele pe care le-au lăsat în casă, iar în pivniță, unde au zăbovit mai mult decât în restul casei au șters totul cu clor. După ce au aranjat totul, cei patru hoți au plecat.

Potrivit sursei citate, proprietarii ar fi înțeles din discuțiile purtate de bandiți că ei vizau de fapt casa unui avocat, însă nu și-au dat seama ce obiecte căutau.

Cazul este cercetat de carabinierii din Florența și de criminaliști.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri