San Francisco s-a transformat în oraşul lui Batman pentru un copil care a învins leucemia

Data publicării:
batkid

La indicaţiile lui Batman, Batkid a salvat o femeie şi a învăţat să dezamorseze o bombă. A făcut acrobaţii, sub privirile a mii de oameni. Puştiul nu a avut emoţii nici măcar când l-a întânit şi l-a capturat pe Riddler, duşmanul lui Batman. Ca recompensă, a primit din partea şefului poliţiei un prânz gratuit.

Miles a fost diagnosticat cu leucemie când avea doar un an şi jumătate. Îl admiră pe Batman şi pentru că a vrut să îl întâlnească, fundaţia ''Pune-ţi o dorinţă'' i-a îndeplinit visul. Pentru asta a transformat oraşul San Francisco în Gotham. Autorităţile locale şi sute de voluntari nu au ezitat să colaboreze pentru îndeplinirea acestui vis. Sute de poliţişti l-au escortat pe Batkid în plimbarea cu Batmobilul prin oraş.

Primarul i-a oferit copilului cheia oraşului. Iar actele sale de eroism au apărut în presă, într-un ziar special creat, pentru oraşul Gotham. Chiar liderul de la Casa Albă l-a felicitat pe Batkid.

Reţelele de socializare sunt acum pline de fotografii cu acţiunile lui Batkid şi mesaje despre evenimentul organizat pentru el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri