Șantajul periculos al unei românce, în Italia: „Scoate banii sau moare”. Câți bani a cerut pentru a cruța viața unui bărbat

Data publicării:
Carabinieri în Italia
Carabinieri în Italia FOTO: Getty Images

O româncă de 25 de ani a fost arestată în Italia, provincia Torino, pentru șantaj, amenințare și vătămare corporală, după ce a ținut în teroare luni de zile o familie din Beinasco.

Ancheta în cazul complicat, care a culminat cu arestarea româncei și a partenerului ei italian, de 35 de ani, a început în urmă cu un an, după ce o femeie a reclamat la poliție că i se cer 50.000 de euro pentru ca fiul ei să nu fie omorât, relatează Torino Today.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că a fost atacat de un cuplu în casă. Pentru că cei doi - românca și partenerul ei - nu au obținut prada pe care și-o doreau, au contactat-o pe mama victimei de la care au încercat să obțină 50.000 de euro, amenintând-o că îi omoară fiul.

Șantajul, amenințările și, în final, actele de violență s-au desfășurat timp de trei luni și până la urmă, speriată, femeia s-a dus la poliție.

În urma investigațiilor, au fost identificați cei doi autori, ambii cu antecedente penale pentru infracțiuni din sfera prostituției și traficului de droguri. Cei doi au fost arestați preventiv.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri