Un băiețel de 3 ani a supraviețuit miraculos după ce a fost înjunghiat și împușcat de două ori în cap

Data actualizării: Data publicării:
gardul creșei din Thailanda unde a fost comis masacrul
Mica comunitate rurală din Thailanda își plânge în aceste zile copiii ale căror vieți au fost luate joi. Foto: Profimedia Images

Unul dintre copiii care s-a numărat printre victime ale masacrului de la creșa din Thailanda, de la mijlocul săptămânii trecute, a supraviețuit miraculos după ce a fost împușcat de două ori în cap și înjunghiat.

Micul Sumaee, în vârstă de trei ani, se afla la creșa din localitatea rurală Uhthai Sawan, atunci când un fost ofițer de poliție a comis atentatul sângeros în care au fost uciși cu brutalitate 36 de oameni.

Panya Kamrap a deschis focul în creșă și a ucis 24 de copii adormiți care își făceau somnul de după-amiază. Sumaee a supraviețuit miraculos după ce a fost înjunghiat și împușcat de două ori. Neurochirurgii au reușit cu dificultate să îndepărteze gloanțele din capul său.

Mama copilului spune că băiețelul a fost înjunghiat înainte să fie împușcat. Femeia spune că aproape a leșinat când a aflat de ce se întâmplase la creșă. La puțin timp după, și-a văzut fiul dus într-o ambulanță.

„Îl țineam de picioare în ambulanță și îi spuneam să fie puternic”, a declarat ea pentru Sky News.

Zeci de copii uciși cu sânge rece în timp ce dormeau

Mica comunitate rurală din Thailanda își plânge în aceste zile copiii ale căror vieți au fost luate joi.

Printre supraviețuitori se numără și o fetiță de trei ani, Paveenut Supolwong, singura care nu a fost rănită deloc în atac. Ea dormea și se învelise complet, iar atacatorul, cel mai probabil, nu a văzut-o după ce i-a ucis pe ceilalți copii din încăpere.

Bărbatul era înarmat cu un pistol, o pușcă și un cuțit și a deschis focul după ce a intrat cu forța în creștă în jurul prânzului. Acesta a intrat apoi într-o cameră încuiată în care dormeau copiii, a declarat un oficial al poliției.

Aproximativ 30 de copii se aflau în clădire în acel moment. Atacatorul a împușcat mai întâi patru sau cinci angajați, inclusiv o profesoară care era însărcinată în opt luni, înainte de a ucide copiii care dormeau. „La început, oamenii au crezut că sunt artificii”, a declarat poliția. Videoclipurile postate pe rețelele sociale au arătat servicii de urgență la fața locului și cadavrele copiilor acoperite.

Daily News a raportat că atacatorul s-a întors acasă unde și-a ucis soția și copilul, înainte de a se sinucide. Nouăsprezece băieți, trei fete și doi adulți au fost uciși în centru - și alte 12 persoane afară, inclusiv doi copii.

Bilanțul include bărbatul înarmat, soția și fiul său, a mai declarat poliția.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri