Video Un hoț a vrut să jefuiască un fast-food din SUA unde singurii clienți erau doi polițiști, soț și soție. Ce a urmat

Data actualizării: Data publicării:
politisti britanici împiedică un jaf într-un bar UK
Foto: Captură video Twitter/BBC

Doi polițiști americani, soț și soție, au reușit să împiedice un jaf armat, în Louisville, Kentucky, după ce un individ mascat și înarmat cu un pistol a intrat chiar în localul în care se aflau cei doi soți, informează BBC.

Oamenii legii luau cina în restaurantul fast-food Raising Cane's Chicken Fingers, aflat în incinta unui mall din localitate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Tocmai terminasem de mâncat, când ne-am întors să vedem ce se întâmplă. Soția mea a observat că tipul care a intrat în local avea fața acoperită de o mască”, a declarat detectivul Chase McKeown.

„Apoi, am văzut-o pe casieră că ridică mâinile în sus și am privit către soțul meu, care avea un unghi de vedere mai bun”, a spus soția acestuia, ofițerul de poliție, Nicole McKeown.

Soțul a observat primul că individul mascat avea asupra sa o armă. Aproape simultan, cei doi polițiști și-au scos armele și le-au îndreptat în direcția suspectului.

Inițial, suspectul a reușit să fugă din cantină, dar a fost prins, la scurt timp, pe o stradă lăturalnică, de către cei doi soți.

Polițiștii se aflau, în acel moment, în timpul lor liber, fiind în afara programului,

„Ne-am înțeles doar din priviri, a fost o operațiune executată fără a fi nevoiți să scoatem o vorbă. Asta demonstrează încrederea pe care o avem unul în celălalt, precum și în antrenamentul pe care l-am făcut în poliție”, a declarat Nicole McKeown.

Editor web: Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri