Vremea rea ar fi dus la prăbuşirea avionului AirAsia

Data publicării:
bilet avion

Familia, prietenii, dar şi necunoscuţi au venit să o conducă pe ultimul drum pe tânăra stewardesă de 22 de ani. Ea a fost printre primele victime găsite de echipele de salvatori plutind pe mare. Cu două săptămâni înainte de tragicul accident, fata îi trimisese iubitului ei un mesaj de dragoste, scris pe un şerveţel de hârtie: "Te iubesc de la 11.582 de metri altitudine".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Multe dintre rudele celor 162 de victime mai speră în minuni.

„Trebuie să fiu puternică pentru mama şi fratele meu. Eu îi am alături pe prieteni”, a declarat Angela Anggi, fiica pilotului.

„Sper să îl găsească repede. Aşteptăm să primim ultimele veşti”, a afirmat tatăl pilotului.

Toată lumea aşteaptă concluziile anchetei.

Meteorologii indonezieni sunt de părere că vremea nevaforabilă ar fi provocat tragedia aeriană şi nu o greşeală de pilotaj. De altfel, şi experţii în aviaţie spun că este posibil ca piloţii să fi încercat o amerizare, în condiţiile unei defecţiuni tehnice, dar aeronava s-a scufundat din cauza valurilor mari. Autorităţile indoneziene au suspendat toate cursele companiei pe ruta Surabaya-Singapore. În anchetă s-a aflat că AirAsia nu avea dreptul de a zbura duminica pe ruta respectivă şi nu a cerut schimbarea programului. Deocamdată nu se ştie cum a primit avionul acordul pentru a decola, din moment ce nu avea toate autorizaţiile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri