Video Moment hilar cu Putin la Kremlin. Dictatorul rus uită pe ce mână are ceasul

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-resize (33)

Moment bizar la Kremlin. Președintele rus, Vladimir Putin, pare că a uitat pe ce mână poartă ceasul. În timpul unei transmisiuni acesta se uită la mâna stângă, în timp ce ceasul său este pe mâna dreaptă. „Poate nu este adevăratul Putin”, au comentat pe rețelele sociale cei care s-au amuzat de momentul hilar.

Imaginile au fost surprinse în timpul unei ședințe a Consiliului pentru Dezvoltare Strategică și Proiecte Naționale, la care președintele rus Vladimir Putin a vorbit despre situația economică a țării sale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vladimir Putin a comentat situația economică a țării sale, după decizia extraordinară a Băncii Rusiei de a majora ratele cu 350 de puncte de bază la 12%.

Președintele rus a avertizat că riscurile inflaționiste sunt în creștere, în ciuda faptului că banca centrală încearcă să abordeze problema de luni de zile.

El a spus că volatilitatea de pe piețele financiare a împiedicat deciziile de investiții ale companiilor și este o problemă care trebuie rezolvată.

„Guvernul și banca centrală trebuie să utilizeze în mod activ instrumentele disponibile”, a spus acesta.

După acest discurs, Putin a susținut o alocuțiune online și la Summitul BRICS din Africa de Sud.

Editor : A.R. | R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri