O acrobată din China a căzut de la înălțime în timpul unui spectacol la trapez și a murit. Partenerul ei nu a reușit să o prindă

Data actualizării: Data publicării:
acrobata in timpul unui spectacol la trapez
O acrobată din China a căzut de la înălțime în timpul unui spectacol la trapez și a murit. Foto: Profimedia

O acrobată chineză a murit în timpul unui spectacol, sâmbătă. Partenerul ei de trapez – și soțul ei – nu a reușit să o prindă, iar femeia a căzut de la înălțime, relatează BBC.

Acrobata, cunpscută ca Sun, performa la trapez alături de soțul ei în orașul Suzhou din provincia chineză Anhui.

Imagini devenite virale pe rețelele sociale o arată pe acrobată căzând de la înălțime. Soțul ei nu a reușit să o prindă cu picioarele, așa cum era planificată acrobația.

Femeia a fost dusă la spital, dar eforturile medicilor de a o salva au eșuat. Oficialii chinezi au deschis o anchetă cu privire la incident.

Partenerul de acrobații al lui Sun, pe nume Zhang, era soțul ei. Potrivit publicației The Paper, acrobații au lucrat împreună „mulți ani” și au făcut de mai multe ori spectacole fără centuri de siguranță, pentru a nu strica efectul vizual.

Filmările cu accidentul i-au îngrozit pe oamenii din China, iar unii utilizatori ai rețelei sociale Weibo și-au exprimat îngrijorarea cu privire la măsurile de siguranță slabe ale industriei.

Mai mulți oameni au scris că au văzut performanțe similare petrecute fără centuri sau plasă de siguranță și au cerut reglementări mai stricte în acest domeniu.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri