Palatul Buckingham cere ca fotografia Reginei Elisabeta să fie dată jos de pe „autobuzul Trump”

Data publicării:
E00IbXwX0AMSOHM
„Autobuzul Trump”. Foto: Twitter/ Donnie O`Sullivan

Palatul Buckingham cere ca fotografia Reginei Elisabeta a II-a să fie dată jos de pe așa-numitul „autobuz al lui Trump”, deținut de unul dintre susținătorii fostului președinte american, arată un raport BuzzFeed, citat de MSN.

Regina apare editată într-o fotografie afișată pe exteriorul autobuzului, purtând o pălărie „Make America Great Again” și o jachetă roșie cu o broșă QAnon.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit sursei citate, Palatul știa despre acest lucru iar reprezentanții au făcut solicitări pentru ca fotografia să fie înlăturată cât mai repede.

Autobuzul este deținut de Buddy Hall, un susținător înfocat al fostului președinte american, Donald Trump,  și a fost conceput ca un „autobuz neoficial pentru turneul de campanie, pentru a sprijini realegerea președintelui Trump în 2020”, conform paginii sale GoFundMe.

Autobuzul a fost văzut la majoritatea evenimentelor din campanie electorală a lui Trump iar ultima dată, a fost prezent la un miting în Florida, săptămâna trecută.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri