Polițiștii americani caută cu disperare un copil de 2 ani, după ce mama lui a fost ucisă „foarte violent”

Data publicării:
copil disparut
Polițiștii americani caută cu disperare un copil de 2 ani, după ce mama lui a fost ucisă Foto: Missing Endangered Persons Information Clearinghouse

Poliția din orașul St. Petersburg, Florida, a lansat o căutare disperată pentru a găsit un băiat de 2 ani, care este dat dispărut, după ce mama sa a fost găsită moartă într-o „scenă a crimei foarte violentă” în apartamentul ei, a spus șeful poliției, citat de NBC News.

Taylen Mosley nu era în apartament când mama lui. Pashun Jeffery, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul lor, joi după-amiază, a declarat șeful poliției locale, Anthony Holloway.

„Pot să vă spun că era o scenă a crimei foarte violentă în apartament”, a spus Holloway. „Dar nu am putut găsi copilul de 2 ani. Deci, în acest moment, aceasta este preocuparea noastră principală, să încercăm să-l găsim pe Taylen.”

Familia lui Jeffery le-a spus polițiștilor că i-au văzut pe femeie și pe copil miercuri, a spus Holloway.

Pentru că nu au putut să o contacteze pe Jeffery joi, au cerut administratorului clădirii să verifice apartmentul, iar acesta a găsit-o moartă, a spus Holloway.

Oficialii federali, poliția statului și cea locală au ajutat la căutarea copilului. Au fost chemați și câini de căutare, iar autoritățile vor să folosească și o dronă pentru a-l căuta în rețeaua de canalizare. De asemenea, fost emisă și o alertă pe telefon, care anunță publicul despre persoanele dispărute și aflate în pericol.

Taylen a fost văzut ultima oară în zona casei sale din St. Petersburg, se arată în alertă.

Poliția spune Taylen nu este cu tatăl său și că nu are încă un suspect în acest caz.

„Nu avem nimic în acest moment. Și de aceea întrebăm dacă știe cineva unde este Taylen. Îi rugăm să ne anunțe”, a spus șeful poliției.

Polițiștii nu au precizat cum a fost ucisă Jeffery, motivând că ancheta este în desfășurare.

Un vecin a spus că a auzit „gălăgie” care părea să vină din apartament în jurul orei 21:30, miercuri, dar nimeni nu a sunat la poliție. Nu se știe cine se afla în apartament în acel moment, a spus Holloway.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri