Prima reacție a lui Till Lindemann, solistul trupei Rammstein, după ce a fost acuzat de agresiuni sexuale

Data publicării:
Till Lindemann, solistul trupei Rammstein, în concert
Till Lindemann, solistul trupei Rammstein. Foto: Profimedia Images

Solistul trupei germane de metal Rammstein, Till Lindemann, acuzat de mai multe femei de agresiune sexuală după concerte, neagă ferm aceste acuzaţii, au declarat avocaţii săi într-un comunicat.

„Pe reţelele de socializare, Instagram, Twitter şi YouTube, au fost făcute acuzaţii grave de către diverse femei împotriva clientului nostru”, scriu avocaţii berlinezi Simon Bergmann şi Christian Schertz, citați de news.ro. „S-a susţinut astfel în mod repetat că femeile erau drogate cu GHB sau alcool la concertele Rammstein, pentru a permite clientului nostru să profite de acte sexuale”, adaugă ei. „Aceste acuzaţii sunt invariabil false”, asigură avocaţii. „Vom lua imediat măsuri legale pentru astfel de acuzaţii”, ameninţă ei.

Cazul a început la sfârşitul lunii mai cu mărturia unei irlandeze în vârstă de 24 de ani care îl acuza pe cântăreţul şi textierul grupului că a drogat-o şi agresat-o sexual după un concert în aceeaşi lună în Lituania.

Această mărturie a determinat ca şi alte tinere să vorbească, toate descriind mai mult sau mai puţin acelaşi scenariu.

Admiratoarele erau reperate din primele rânduri ale concertelor, filmate sau fotografiate pentru ca Till Lindemann să facă alegerea, înainte ca unele dintre ele să fie invitate în culise la petreceri. Unele ar fi fost apoi drogate înainte de a fi agresate de cântăreţul în vârstă de 60 de ani.

Grupul german care urmează să concerteze şi la Munchen şi Berlin, în cadrul turneului european, a renunţat să mai instaleze zona „Row Zero”, chiar în faţa scenei în care erau racolate tinerele.

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri